Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Nya tjänster fibernätet

Publicerad 7 november 2022

Nyheter i fibernätet

Har du fiber via Härjeåns så kan du fritt välja tjänsteleverantör via Zitius. Genom Zitius tjänsteportal Zmarket beställer du enkelt tjänster inom bredband, TV och telefoni och installationstjänster. Idag finns ett brett utbud av tjänster och det fylls hela tiden på med nya. Här nedan presenterar vi de senaste nyheterna i tjänsteportalen.

NWT Media Bredband

NWT Media är ett av Sveriges ledande mediehus som genom 16 lokala varumärken levererar lokal journalistik via sajter, appar och printprodukter. NWT Medias erbjuder bredband till ett konkurrenskraftigt pris där nya kunder får en digital prenumeration på köpet.

Bra Bredband

Bra Bredband är nya på privatmarknaden men med lång erfarenhet av att leverera till företag. De erbjuder ett snabbt och stabilt bredband utan bindningstid till en fast månadskostnad utan kampanjer. Bra bredband helt enkelt.

Net at Once

Net at Once startade som Internetleverantör 1997 och har idag privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företagskunder över hela Sverige.
Som Internet och telefonoperatör har Net at Once:s kunder tillgång till ett brett tjänsteutbud, i högkvalitativa nät med egen infrastruktur,
samt genom samarbeten med andra aktörer för att möta marknadens behov.

Jalla Bredband

Jalla Bredband är Sveriges första bredbandsleverantör med en flerspråkig kundtjänst med medarbetare som pratar Svenska, Arabiska, Persiska, Turkiska och Engelska.

Serverado blir Kalejdo

Har gått samman som bolag i våras och kommer inom kort att ändras på Zmarket. Kunderna har fått information och påverkas inte av namnbytet. En del i förändringen är att funktionaliteten och kvaliteten för din tv-tjänst kommer att förbättras med bland annat play-tjänster, snabbare navigering, ny programguide mm.

Beställ tjänster på Zmarket

För att komma igång och beställa tjänster, gå in på Zmarket, knappa in din adress och välj fritt bland tillgängliga tjänster.

 

Läs mer