Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Tillsammans ser vi till att allt fungerar som det ska. Vill du vara med?

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Elektrifieringen av samhället och vägen mot en 100% fossilfri energiproduktion ställer inte bara krav på rustade elnät och utbyggd kraftproduktion. På en marknad i förändring behöver vi regelbundet fylla på med nya kompetenser.

En livsstil och vardag att önska

Tänk dig att efter jobbet åka skidor på det fjäll, som på våren fyller vattendraget och möjliggör en närproducerad energi. Att på helgen vandra i skog och mark, genom vilken distributionslösningar löper och möjliggör ett tryggt och hållbart samhälle. Att på arbetet möta människor, lyssna in behov och genom ny teknik erbjuda kommunikationslösningar som säkrar en fortsatt levande landsbygd. Att få arbeta på en plats, där dina barn får växa upp i en miljö du av tradition eller intresse själv valt.

Lediga tjänster just nu

Dags att tänka nytt?

Prenumerera på lediga tjänster hos oss

Prenumerera här

Människan i centrum

Vi vill att du ska trivas och må bra

Hållbara människor och relationer är avgörande för att vi ska kunna växa och må bra som bolag, men även för att vår omgivning och närsamhället ska utvecklas hållbart. Vår ambition är att hjälpa andra att må så bra de möjligt bara kan.

Hållbara människor

Hållbar energi för alla

Kultur och förmåner

Utbildning, Utmaning och Utveckling utgör kärnan i vår personalsatsning. Vi tror att framgång bygger på tillit och tro på individen som lägger grund för en vinnande personalpolitik. Det leder både till personlig utveckling och en kunskapsvinst för företaget.

Vad driver dig och dina beslut?

Vi är nyfikna på dig

Skicka gärna in en spontanansökan, personligt brev samt CV, till oss på rekrytering@harjeans.se så hör vi av oss.

Skicka spontanansökan

Skicka in din spontanansökan