Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Teckna ett hållbart elavtal - för fjällens skull

Läs mer

En fulladdad och schysst energipartner

Från att ha sålt elavtal sedan 1998 är vi idag en heltäckande energipartner som förmedlar och hjälper våra kunder till en enklare vardag. Det började med elavtal till privatpersoner och företag. Idag använder vi all vår expertis till att främja nyttjandet av hållbar energi. Att bidra till utvecklingen av ny teknik och att stötta initiativ som bidrar till lägre klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.

Arbetet med hållbarhet är en självklarhet, där vi bland annat gjort stora satsningar för utbyggnaden av elbilsladdning och solceller, samt med schyssta och hållbara elavtal där energin kommer från förnybara källor som t.ex. vattenkraft och vindkraft.

Vi är tillräckligt små för att vara personliga men stora nog att göra skillnad för de företag, föreningar, och människor vi vill ska trivas och växa sig starka, både lokalt och nationellt.

Hållbart för fjällens skull

Vi värnar om en hållbar fjällvärld

Hållbart för fjällens skull

Vi verkar med hjärtat i den svenska fjällvärlden. Att se våra fjälltrakter utvecklas i takt med att intresset för fjällturism växer sig allt starkare är fantastiskt, men utvecklingen måste ske på ett hållbart sätt. Och vi vet att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Läs mer om vårt arbete för en hållbar fjällvärld

Guider, formulär och e-tjänster

Se också