Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Vi söker en projektledare inom innovation och digitalisering

Härjeåns rekrytering

Vi söker dig som vill leda våra projekt inom digitalisering och innovation

Inom Härjeånskoncernen erbjuder vi ett brett urval av produkter och tjänster inom energi, värme och kommunikation. Tillsammans med närsamhället driver vi omställningen till ett hållbart energisystem med visionen om att ge våra kunder en enklare vardag och en hållbar framtid. Digitalisering och innovation är en viktig del i att driva utvecklingen framåt. Därför vill vi nu stärka upp med en projektledare som vill vara med och driva digitalisering och innovation. Är du den vi söker?

Om jobbet

Strategisk projektledning
Som projektledare inom innovation och digitalisering driver du koncerngemensamma projekt utifrån Härjeåns strategiska prioriteringar. Projektledaren ska kunna skapa ett bra arbetsklimat bland deltagarna i projektet och stimulera nytänkande. I arbetet ingår att samordna projektets olika uppdrag och arbetsuppgifter. En viktig del är att se till att alla i projektgruppen har projektets syfte och mål klart för sig. I tjänsten ingår även att delta i arbetet med företagets strategiska långtidsplanering.

Utveckling av digitala lösningar
Genom att identifiera och analysera verksamhetens behov samt ta vara på de möjligheter den teknologiska utvecklingen erbjuder kommer du att driva projekt ur ett helhetsperspektiv. Flera projekt kan ledas parallellt, om det finns behov och utrymme.

Samarbete och partnerskap
Tjänsten innebär externa kontakter med leverantörer, kunder, konsulter, universitet och myndigheter där affärsmässighet och nätverkande har stor betydelse.

Vem är du?

Som person har du förmågan och trivs med att leda, samordna och utveckla både människor och tekniska lösningar. Som projektledare är du modig, tydlig och engagerande och har goda kommunikations- och förhandlingsfärdigheter. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Kvalifikationer

Du behöver ha högskoleutbildning inom systemvetenskap, data, IT eller motsvarande. Dessutom behöver du ha arbetslivserfarenhet i minst 3 år inom projektledning. Du har även teknisk kompetens inom mjukvaruutveckling, IT-system och automatisering.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och ansvarsfullt jobb där du har stor möjlighet att påverka vår digitaliseringsresa och innovativa strategi. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en god arbetsmiljö. Nedan ser du några exempel på vad vi gör för att du ska trivas.

Kompetensutveckling
Då utbildning och nätverk är av stor vikt i denna roll ger vi dig möjlighet att kontinuerligt gå kurser samt delta i olika nätverk. Härjeåns är medlem i branschorganisationen Energiföretagen Sverige som erbjuder omvärldsbevakning, teknikutveckling, utbildningar och konferenser med syfte att utveckla kompetens för att möta framtidens utmaningar.

Balans i livet
Tid för återhämtning utöver den regelrätta semestern är viktigt, vi erbjuder 36 timmars arbetsförkortning och 5 extra dagar som läggs ut över året för att sätta lite extra guldkant på långhelger.

Friskvård
Hälsa och rörelse har en central betydelse i förmånspaketet vi erbjuder koncernens medarbetare. Inom vårt friskvårdsråd arbetar vi med att hitta aktiviteter som främjar fysisk rörelse och psykisk hälsa. Exempel på friskvårdsfrämjande aktiviteter är massage, stegtävlingar och sociala tillställningar. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla medarbetare.

En annan förmån är att vårt geografiska läge där vi bor och verkar nära naturen. Värderar du att ha friluftslivet runt hörnet kommer du att trivas. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Anställningsvillkor 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort är Sveg, Ånge eller Funäsdalen. Tillträde är enligt överenskommelse.

Ansökan

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med projektledare innovation och digitalisering. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Sista dag för ansökan är 15/9-23.

Om du har några frågor får du gärna kontakta:  

Malin Segerborg, Digitaliseringschef, malin.segerborg@harjeans.se, 0680-242 32

HR-avdelningen – hr@harjeans.se, 0680-242 00