Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Vi söker en underhållsingenjör

Härjeåns rekryterar

Vi söker en underhållsingenjör

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Underhållsingenjör.

Som Underhållsingenjör är ditt största fokus att ansvara för planering, beställning och uppföljning av arbetet med besiktningar och förebyggande underhåll på våra elnätsanläggningar. Uppdraget innebär att du har kontakt med andra inom Härjeåns samt med externa konsulter, leverantörer, markägare och myndigheter. Vi strävar alltid efter att utvecklas och därför ingår även det viktiga arbetet att förbättra våra underhållsrutiner och metoder.

Kvalifikationer

Du behöver ha en högskoleutbildning inom elkraft eller motsvarande. Alternativt att du har arbetslivserfarenhet av underhållsarbete inom branschen. Har du kunskap om EBR och vana att arbeta i underhållssystem är det meriterande. Vårt geografiskt stora nätområde innebär en del resor i arbetet och därför är B-körkort ett krav.

Vem är du?

Du har en god social förmåga och kan samarbeta och kommunicera framgångsrikt i tal och skrift med alla interna och externa kontakter. Din praktiska sida och ditt teknikintresse i kombination med att du både är strukturerad och noggrann är viktiga pusselbitar som gör att du lyckas i rollen. Du är självgående och tar initiativ för att ligga steget före i planering av dina olika uppdrag. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Härjeåns som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort och tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Underhållsingenjör. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2023-03-31.

Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Daniel Eriksson, Enhetschef Drift & Underhåll, daniel.eriksson@harjeans.se, 0680-242 60
Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare