Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Är du vår projektledare?

Härjeåns rekryterar

Vi söker en projektledare inom elnät och fiber

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Vi söker nu en Projektledare.

Som projektledare har du det ekonomiska och operativa ansvaret för projektledning inom primärt elnät och fibernät. Du presenterar och garanterar underlag till budget samt ansvarar över planering, resursfördelning, fakturering och resultat. Tillsammans med de övriga i projektteamet har du fokus på att planera och organisera med målet att genomföra våra projekt med rätt kvalitet enligt koncernens projektmodell och riktlinjer. I rollen ingår även

• Viss teknisk konsultation till andra inom koncernen

• Ta fram underlag till offerter och anbud

• Kontakt med markägare, kunder och myndigheter

• Inköp och upphandling

Kvalifikationer

Du behöver ha en eftergymnasial utbildning inom elkraft eller motsvarande samt kunskap och erfarenhet av att driva projekt. Är du auktoriserad elinstallatör är det en merit. Du har kompetens inom EBR, upphandling, entreprenadjuridik och övriga förekommande entreprenadformer. Resor ingår i arbetet och därför krävs B-körkort.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att samarbeta och etablera starka relationer och nätverk. Du behöver därför kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift och din sociala kompetens är lika viktig som din attityd och inställning. Du har en fallenhet att leda möten då det är en betydande del av arbetsuppgifterna. Med dina naturliga ledaregenskaper har du fokus på att motivera och leverera och kan samtidigt hantera samt engagera projektets team, intressenter och entreprenörer. Vi värdesätter din förmåga att planera, din servicekänsla och att du är resultatinriktad. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Härjeåns som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort är enligt överenskommelse och tillträde är snarast.

Kontakt

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Projektledare. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2023-02-28.

Om du har några frågor får du gärna kontakta:

Patrik Öh, Enhetschef Service & Projekt, patrik.oh@harjeans.se, 0680-242 79

Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.