Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Vi söker beredare

Härjeåns rekryterar

Vi söker beredare

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu Beredare till Funäsdalen, Sveg och Ånge.

Om jobbet

Som beredare arbetar du med beredningar inför underhåll samt om- och nybyggnationer av vårt elnät. Du har många kontakter varje dag för att hålla i planeringen med markägare, kunder, myndigheter samt medarbetare inom Härjeåns.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är

  • Detaljprojektera och ta fram underlag för om- och nybyggnad av lokalnätsledningar och nätstationer.
  • Samråda med bl a kunder och markägare.
  • Sammanställa och uppdatera dokument som t ex tillstånd, ekonomiska kalkyler, avtal, materialspecifikationer och arbetsunderlag
  • Bidra med teknisk kompetens till andra aktörer både externt och internt

Vem är du?

Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och gillar ordning och reda. Du tycker även om att samarbeta med andra och din positiva inställning bidrar till arbetsglädje. Du är en kommunikativ person som har förmåga att se situationer utifrån flera perspektiv där kunden alltid är i fokus. Genom att vara kunnig och engagerad har du en professionell förmåga att fånga upp och lösa frågetecken. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Kvalifikationer

Högst upp på vår önskelista är att du har erfarenhet från beredaryrket inom eldistribution. Du kan också ha yrkesutbildning som beredare alternativt en teknisk utbildning inom elkraft eller motsvarande. Du kan även ha fått motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet från andra yrken inom eldistribution. Du behöver ha god datorvana och B-körkort. Erfarenhet av arbete enligt EBR och beredning är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant jobb i en högaktuell energibransch där vi satsar mycket på både kompetensutveckling och en god arbetsmiljö. Nedan ser du några exempel på vad vi gör för att du ska trivas hos oss:

Kompetensutveckling
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare där vi ger dig möjlighet att kontinuerligt gå kurser samt delta i olika nätverk. Härjeåns är medlem i branschorganisationen Energiföretagen Sverige som erbjuder omvärldsbevakning, teknikutveckling, utbildningar och konferenser med syfte att utveckla kompetens för att möta framtidens utmaningar.

Balans i livet
Tid för återhämtning utöver den regelrätta semestern är viktigt, vi erbjuder 36 timmars arbetsförkortning och 5 extra dagar som läggs ut över året för att sätta lite extra guldkant på långhelger.

Friskvård
Hälsa och rörelse har en central betydelse i förmånspaketet vi erbjuder koncernens medarbetare. Inom vårt friskvårdsråd arbetar vi med att hitta aktiviteter som främjar fysisk rörelse och psykisk hälsa. Exempel på friskvårdsfrämjande aktiviteter är massage, stegtävlingar och sociala tillställningar. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla medarbetare.

En annan förmån är att vårt geografiska läge där vi bor och verkar nära naturen. Värderar du att ha friluftslivet runt hörnet kommer du att trivas. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsorter är Funäsdalen, Sveg och Ånge och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Beredare och önskad placeringsort. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2024-08-15.

Om du har några frågor får du gärna kontakta

Erik Trygg, TF enhetschef Strategi & Planering, erik.trygg@harjeans.se, 0680-242 86

Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

 

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.