Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Vi söker en linjemontör

Vi rekryterar

Är du vår nya Linjemontör?

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns söker nu en linjemontör till Funäsdalen.

Om jobbet

Som linjemontör ingår du i vårt viktiga uppdrag att säkerställa eldistributionen till företagets kunder. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där fokus är att samarbeta för att gruppen ska nå sina uppsatta mål samtidigt som du ska ta ett eget ansvar för din del i projektet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är

  • Ny- och ombyggnad samt drift- och underhållsarbeten inom nätområdet
  • Felavhjälpning på elnätet inom nätområdet
  • Hantering av kopplingssedlar, driftorder och arbetsbegäran
  • Elsäkerhetsledare
  • Löpande kontakter med berörda markägare och entreprenörer

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt gäng och känna dig som en viktig pusselbit i verksamheten. Du är en lagspelare som bidrar med arbetsglädje, har en god samarbetsförmåga och som ser möjligheter i stället för hinder. Vi värdesätter att du är initiativrik, handlingskraftig och har ett professionellt förhållningssätt med kunden i fokus. Du är en kommunikativ och utåtriktad person som vill vara ett gott föredöme som representant för Härjeåns. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har viss datavana eftersom det krävs för att hantera felavhjälpning och rapportering. Du är en ansvarsfull person som arbetar med säkerheten främst och har ordning och reda runtomkring dig. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och erfarenheter och vi ser inga problem om du är i början av din karriär då det viktiga är att du har den rätta inställningen och rätt grundkompetens. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

 

Kvalifikationer

Du behöver en gymnasial utbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande och B-körkort. Det är en fördel om du har erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker, erfarenhet från underhåll och drift av elanläggningar/elinstallationer. Även certifierad EBR-elektriker är meriterande.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant jobb i en högaktuell energibransch där vi satsar mycket på både kompetensutveckling och en god arbetsmiljö. Vår avdelning Drift & Underhåll stöttar allt från förvaltning av den egna marken, underhåll och framtagande av nya ledningsgator, förvaltning av yttre miljö kring anläggningar, samt lantmäteri- och samrådsfrågorNedan ser du några exempel på vad vi gör för att du ska trivas hos oss:

Kompetensutveckling
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare där vi ger dig möjlighet att kontinuerligt gå kurser samt delta i olika nätverk. Härjeåns är medlem i branschorganisationen Energiföretagen Sverige som erbjuder omvärldsbevakning, teknikutveckling, utbildningar och konferenser med syfte att utveckla kompetens för att möta framtidens utmaningar.

Balans i livet
Tid för återhämtning utöver den regelrätta semestern är viktigt, vi erbjuder 36 timmars arbetsförkortning och 5 extra dagar som läggs ut över året för att sätta lite extra guldkant på långhelger.

Friskvård
Hälsa och rörelse har en central betydelse i förmånspaketet vi erbjuder koncernens medarbetare. Inom vårt friskvårdsråd arbetar vi med att hitta aktiviteter som främjar fysisk rörelse och psykisk hälsa. Exempel på friskvårdsfrämjande aktiviteter är massage, stegtävlingar och sociala tillställningar. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla medarbetare.

En annan förmån är att vårt geografiska läge där vi bor och verkar nära naturen. Värderar du att ha friluftslivet runt hörnet kommer du att trivas. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och placeringsort är Funäsdalen.

Ansökan

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Linjemontör. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2024-04-30.

 

Om du har några frågor får du gärna kontakta

Mats Dahlgren, Platschef Funäsdalen, mats.dahlgren@harjeans.se, 0680-243 11

Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.