Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Vi söker en industrielektriker på Härjeåns energi

Härjeåns rekryterar

Vi söker en Industrielektriker på Härjeåns energi

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Härjeåns driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten. Vi söker nu en Industrielektriker till Sveg.

Härjeåns som arbetsgivare

Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.harjeans.se/om-oss/jobba-hos-oss/.

Är du vår nya Industrielektriker?

Som Industrielektriker kommer du huvudsakligen att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i drift, ställverk och elmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att göra felsökning, nyinstallation och att arbeta med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning inom el med inriktning mot industri, drift och underhåll eller motsvarande utbildning samt B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete inom industri samt om du har utbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik.

Vem är du?

Som person är du uthållig, serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du behöver ha en god social förmåga och tycka om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående och kan arbeta med stor noggrannhet. Eftersom stor del av tjänsten är inriktad mot förebyggande, avhjälpande underhåll och problemlösning har du en god förmåga att lösa uppkomna problem. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Beredskap ingår i arbetet vilket innebär att du under perioder och utanför arbetstid behöver vara anträffbar för att utföra arbete när behov uppstår. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.

Kontakt

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Industrielektriker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-07-10.

Om du har några frågor får du gärna kontakta:

Magnus Sjöberg, Underhållschef, magnus.sjoberg@harjeans.se, 0680-243 09

Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

Inför rekryteringsarbetet har Härjeåns redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.