Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Fibererbjudande för dig i Hede

Skicka in din intresseanmälan idag och få kampanjpris

Det är vi på Härjeåns med hjälp av PTS (Post- och telestyrelsen) som nu utvecklar fibernätet i Hede. Under 2023-2024 kommer vi ansluta ditt område, vilket gör det möjligt att ansluta ditt hus/byggnad till fibernätet. För att vi ska komma igång behöver vi veta hur många i ditt område som är intresserade av en anslutning, därför är det viktigt att du skickar in en intresseanmälan så fort som möjligt.

 Anslut dig till kampanjpris

Skickar du in intresseanmälan före 30 september 2022 har du möjligheten att ansluta till kampanjpriset 21 900 kr (ord. pris 23 900 kr). För själva anslutningen kan du dessutom nyttja RUT-avdrag. Betalar gör du när installationen är slutförd och möjlighet till avbetalning via vår samarbetspartner Ecster finns.

I priset ingår allt utom grävning från din tomtgräns till ditt hus. Grävning på egen tomt kan du utföra själv eller anlita en entreprenör för. Härjeåns erbjuder grävhjälp till fast pris som för närvarande är 8 000 kr och som inkluderar en grävsträcka på upp till 25 m, för längre grävsträckor tillkommer 250 kr extra per meter. Dock till den maximalt sammanslagna kostnaden (anslutning och grävning) om 40 000 kr.

Vi reserverar oss för att detta erbjudande endast gäller för fastigheter som är stödberättigade enligt PTS, vilket är en förutsättning för att anslutning ska kunna ske under perioden år 2023-2024. Priset för grävning via Härjeåns kan komma att justeras till gällande pris vid avtalets tidpunkt. 

Gör din intresseanmälan här

Finansieras av Europeiska unionen_POS