Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Vi söker en Driftingenjör

Härjeåns rekryterar

Har du ett stort teknikintresse och drivs av att jobba med optimering och effektivisering i en spännande roll så är detta kanske något för dig.

Vi är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vi driver sedan ca 30 år en storskalig bränsleproduktionsanläggning och vår pelletsfabrik levererar pellets till företag, kommuner och villaägare i Skandinavien. Med vårt kraftvärmeverk adderar vi fjärrvärme och elproduktion till verksamheten.

Som Driftingenjör blir du navet inom produktionsrelaterade funktioner i vår verksamhet. Här får du möjlighet att planera, samordna, optimera och effektivisera våra produktionsanläggningar. Du analyserar och utvärderar även produktionsutfall, energiförbrukning och kvalitet samt säkerställer dokumentation av driftförhållanden. Sammantaget innebär tjänsten ett brett och spännande arbete med möjlighet att både utveckla och utvecklas. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta mot gemensamt uppsatta mål.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en grundläggande ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande samt gärna några års arbetslivserfarenhet. Du har brandsskyddskunskap och är kunnig kring säkerhetsregler samt har B-körkort.

Vem är du?

Du har ett stort teknikintresse och kommunicerar lika lätt med interna som externa kontakter. Vi ser gärna att du är självgående och bekväm med att ta eget ansvar och arbetar på ett strukturerat sätt. Som person är du praktisk och social, du trivs med att leda andra men värdesätter också gott samarbete. Du drivs av att analysera, lösa problem och är initiativtagande. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdag är enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.

Härjeåns som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi kan också se i våra årliga medarbetarundersökningar att många av våra anställda gärna skulle söka om sitt arbete om möjlighet fanns. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd av Härjeåns. För frågor eller funderingar kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Magnus Berglund 072-2077567, magnus.berglund@jeffersonwells.se eller Ulrika Nilsson, 070-6052323, ulrika.nilsson@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag är 2023-08-18. Välkommen med din ansökan!

Om du har ytterligare frågor gällande tjänsten eller företaget får du gärna kontakta:
David Halvarsson, Affärsområdeschef, david.halvarsson@harjeans.se eller 0680-244 08

Här ansöker du