Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Är du vår Tf Enhetschef inom strategi och planering?

Härjeåns rekryterar

Vi söker en Tf Enhetschef inom strategi och planering

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Vår enhetschef för Strategi & Planering ska vara föräldraledig och därför söker vi en vikarie för henne.

Som TF Enhetschef för Strategi & Planering spänner ditt ansvarsområde över våra verksamhetsområden elnät och fibernät. Du ingår i koncernledningsgruppen där samarbete för koncernens och affärsområdets bästa är en stor del av din verksamhets vardag. I din roll har du det ekonomiska ansvaret för att ta fram och följa upp verksamhetsmål och budget.

Fokusområden i verksamheten som din enhet ansvarar för:

  • Handläggning, upprättande av kundavtal samt samordning av nyanslutningsärenden
  • Projekteringar, beredningar, underhålls- och investeringsplanering
  • Marknadsaktiviteter, marknadsföring och sociala medier inom affärsområdet

Det förväntas att du har förmågan att leda enhetens 16 medarbetare på ett föredömligt sätt genom att motivera, inspirera och tillsammans skapa en hållbar miljö med arbetsglädje. Din kunnighet och erfarenhet från tidigare uppdrag inom branschen bidrar till att ständigt förbättra och utveckla verksamheten på ett professionellt sätt för att säkerställa att Härjeåns är en attraktiv arbetsgivare med nöjda kunder.

Kvalifikationer

Du behöver ha en högskoleutbildning inom teknik, elkraft, ekonomi eller motsvarande. Dessutom behöver du ha arbetslivserfarenhet i minst tre år inom något av ovanstående områden samt minst fem års chefserfarenhet. Du är kunnig inom Arbetsmiljölagen och vi tar för givet att du har datorvana och B-körkort.

Vem är du?

Dina ledaregenskaper kännetecknas av din stora sociala förmåga att samarbeta och kommunicera där du som ledare är en god ambassadör i alla externa och interna relationer. För att nå verksamhetens mål och följa upp resultat behöver du ha mod att göra nödvändiga prioriteringar, utforska nya möjligheter och se nya perspektiv. Du behöver vara tydlig och kunna bryta ned verksamhetens mål på individnivå så att dina medarbetare blir delaktiga och kan utvecklas och motiveras av målen. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Härjeåns som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Anställningsvillkor

Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse och som längst till 2024-08-31. Placeringsort är Sveg eller Funäsdalen.

Kontakt

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med TF Enhetschef. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2023-03-05.

Om du har några frågor får du gärna kontakta:
Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.