Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Vi söker en linjemontör

Vi rekryterar

Är du vår nya Linjemontör?

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns Nät söker nu en Linjemontör till Sveg.

Som Linjemontör ingår du i vårt viktiga uppdrag att säkerställa eldistributionen till företagets kunder. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där fokus är att samarbeta för att gruppen ska nå sina uppsatta mål samtidigt som du ska ta ett eget ansvar för din del i projektet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är

  • Ny- och ombyggnad samt drift- och underhållsarbeten inom nätområdet
  • Felavhjälpning på elnätet inom nätområdet
  • Hantering av kopplingssedlar, driftorder och arbetsbegäran
  • Elsäkerhetsledare
  • Löpande kontakter med berörda markägare och entreprenörer

Härjeåns som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Kvalifikationer

Du behöver en gymnasial utbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande och B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker, erfarenhet från underhåll och drift av elanläggningar/elinstallationer. Även certifierad EBR-elektriker är meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i ett härligt gäng och känna dig som en viktig pusselbit i verksamheten. Du är en lagspelare med positiv inställning och god samarbetsförmåga som ser möjligheter i stället för hinder. Vi värdesätter om du är initiativ- och handlingskraftig och alltid sätter kunden i fokus. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person med ett logiskt tänk och som vill vara ett gott föredöme som representant för Härjeåns. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har viss datavana eftersom det krävs för att hantera felavhjälpning och rapportering. Du är en ansvarsfull person som arbetar med ordning och reda runtomkring dig. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och erfarenheter och vi ser inga problem om du är i början av din karriär då det viktiga är att du har den rätta inställningen och rätt grundkompetens. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 4 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och placeringsort är Sveg.

Kontakt

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Linjemontör. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2023-04-16

Om du har några frågor får du gärna kontakta

Stefan Erlingsson, Platschef, stefan.erlingsson@harjeans.se, 0680-243 04

Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.