Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Elnätsbeställare

Vi rekryterar

Vi söker en elnätsbeställare

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 700 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Härjeåns söker nu en Elnätsbeställare.

Om jobbet

Som elnätsbeställare arbetar du på vår enhet Drift & Underhåll med beställning av investerings- och underhållsprojekt till enheten Service & Projekt. I tjänsten ingår även samverkan med enheten Strategi & Planering för att ta fram beställningsunderlag samt att göra själva beställningen och övertagandet av genomförda projekt till förvaltning. Du är med i projekt som styrgruppsdeltagare och du deltar i arbetsgrupper för långtidsplanering, årsplanering och policys. Du leder arbetet med att aktualisera vår bygghandbok som ligger till grund för projektutförande och du leder samordningsarbetet av nätägarfrågor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god förståelse för hur ett elnätsbolag fungerar och gillar att använda ditt eltekniska kunnande. I din roll som elnätsbeställare kommer du att vara spindeln i nätet och behöver ha en social förmåga att samarbeta och etablera relationer. Vi värdesätter att du ser möjligheter och är ansvarsfull samt vill hålla ordning och struktur på de administrativa uppgifterna. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som elnätsbeställare behöver du ha fem års erfarenhet av branschen samt fem års erfarenhet att arbeta i projekt. Högskoleutbildning inom området och NIS-kunskap är ett plus. Du har datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Eftersom du i rollen som elnätsbeställare har ett stort kontaktnät behöver du behärska svenska i tal och skrift och du behöver även ha B körkort.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett intressant jobb i en högaktuell energibransch där vi satsar mycket på både kompetensutveckling och en god arbetsmiljö. Vår enhet Drift & Underhåll stöttar allt från förvaltning av den egna marken, underhåll av våra ledningar och anläggningar, framtagande av nya ledningsgator, förvaltning av yttre miljö kring anläggningar samt lantmäteri- och samrådsfrågorNedan ser du några exempel på vad vi gör för att du ska trivas hos oss:

Kompetensutveckling
Härjeåns vill vara en attraktiv arbetsgivare där vi ger dig möjlighet att kontinuerligt gå kurser samt delta i olika nätverk. Härjeåns är medlem i branschorganisationen Energiföretagen Sverige som erbjuder omvärldsbevakning, teknikutveckling, utbildningar och konferenser med syfte att utveckla kompetens för att möta framtidens utmaningar.

Balans i livet
Tid för återhämtning utöver den regelrätta semestern är viktigt, vi erbjuder 36 timmars arbetsförkortning och 5 extra dagar som läggs ut över året för att sätta lite extra guldkant på långhelger.

Friskvård
Hälsa och rörelse har en central betydelse i förmånspaketet vi erbjuder koncernens medarbetare. Inom vårt friskvårdsråd arbetar vi med att hitta aktiviteter som främjar fysisk rörelse och psykisk hälsa. Exempel på friskvårdsfrämjande aktiviteter är massage, stegtävlingar och sociala tillställningar. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till alla medarbetare.

En annan förmån är att vårt geografiska läge där vi bor och verkar nära naturen. Värderar du att ha friluftslivet runt hörnet kommer du att trivas. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort enligt överenskommelse och tillträde 1 september 2024 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Elnätsbeställare. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2024-05-31

Om du har några frågor får du gärna kontakta

Joakim Holback, Enhetschef Drift & Underhåll, joakim.holback@harjeans.se, 0680-243 05
Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

 

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.