Stäng

Hitta snabbt

Vanliga söktermer

Är du vår drifttekniker?

Härjeåns rekryterar

Vi söker en drifttekniker inom elnät

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Vi söker nu en Drifttekniker till driftcentralen i Sveg.

Som Drifttekniker arbetar du som driftledare för elnätet i vår driftcentral. Du ansvarar bland annat för att inkomna ärenden till arbetsbegäran behandlas på ett professionellt sätt gällande riskanalys, avbrottsavisering, upprättande och utskick av driftorder. Du ansvarar även för att optimera drift av elnätet.

Kvalifikationer

Du behöver en gymnasial utbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande och B-körkort. Dessutom har du några års erfarenhet inom branschen samt vana av att hantera olika datasystem.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i en arbetsgrupp där du känner dig som en viktig pusselbit i verksamheten. Vi värdesätter att du är en ansvarsfull person med god administrativ förmåga och som arbetar med ordning och reda runtomkring dig. Du behåller ditt logiska och systematiska tänkande även när många saker händer samtidigt. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person som alltid har kunden i fokus. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Härjeåns som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. Läs mer om oss som arbetsgivare.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Vår driftcentral är placerad i Sveg och på sikt kommer du att ingå i vår beredskapsgrupp och därför behöver du bo i Sveg eller i närområdet. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@harjeans.se och märker din ansökan med Drifttekniker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag för ansökan är 2022-12-11.

Om du har några frågor får du gärna kontakta

Svante Eriksson, Driftchef, svante.eriksson@harjeans.se, 0680-243 24

Maria Bengtsson, HR-specialist, maria.bengtsson@harjeans.se, 0680-242 75

Inför rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare och rekryteringssajter.